Мартеници Петя

Въпроси и отговори

Ако желаете доставка до офис на Еконт или Спиди запишете в полето за адрес
наименованието на офиса или адреса на куриерската фирма.
Приятно пазаруване!

Поръчка

Личната информация - e-mail, телефон и адрес за доставка, изпратени до този сайт се считат за поверителни.

Заявената от вас поръчка се изпълнява в рамките на три работни дни от деня на изпращането й.

При заявка на един продукт в големи количества, ако не са налични такива в момента, уведомяваме по телефона за срок на изпълнение.

Заявка може да направите по следните три начина:

  1. С пазарска кошница през онлайн магазина като избирате продукт и вариант с бутона купи, след което потвърждавате с бутон изпрати поръчката. Задължително се попълва и формата за данни на клиента. Допълнителна информация може да запишете в полето за съобщения.
  2. Чрез вашата електронна поща /е-mail/ като записвате каталожен номер на продукта и количество /брой,пакет, грам/. Не пропускайте и телефон за обратна връзка.
  3. Поръчка по телефона -избирате един от посочените телефони в категория Контакти

Доставка

Доставката се извършва чрез куриерски фирми Eконт, Спиди, Лео Експрес или друга по ваш избор, ако имате сключен договор. В случай, че в населеното място, където живеете няма обсужване от куриерска фирма, се използват услугите на Български пощи.

Ако желаете икономичната услуга на Еконт – пощенска пратка до техен офис, моля да запишете във формата за събщения – като пощенска пратка и адреса на удобния за Вас офис.

Ако желаете икономична доставка със Спиди, моля да упоменете това във формата за съобщения.

Заплащане

  1. С наложен платеж – в момента на получаването на пратката заплащате стойността й и куриерската услуга за доставка.
  2. По банков път – с авансово плащане по сметка ни, след уведомяване от нас за завършена поръчка с точната сума за заплащане.

Други

За други въпроси и мнения моля да използвате формата за обратна връзка в категория КОНТАКТИ, както и посочените телефони на фирмата.